Download Kenge Labe nga Ansambli "CIPINI" video

Download Kenge Labe nga Ansambli "CIPINI" video on savevid.com

Download Kenge Labe nga Ansambli "CIPINI" streaming video in flv, mp4, avi formats direct easily on Savevid.com.

 

Kenge Labe nga Ansambli "CIPINI"

  • Share:
                    
  • Provider: YouTube Link: http://www.youtube.com/watch?v=j1wBvJoAhd4
  • Rate: Please rate this video Views: 75 Downloads: 2
  • Description: Kenge labe e kenduar nga Ansambli CIPINI(Vlore) me President z.TOMORR Lelo, ne diten e homazhit me rastin e 5-vjetorit te poetit MALIQ Lila(dt.27.12.2009),Aktivitet i organizuar nga Bashkia Tepelene dhe Qendra Kulturore e ketij qyteti.Ky personalitet krahas vleresimeve e cmimeve te marra me pare u vleresua edhe nga Shoqata Kul. Art.SHTEPIA E POLIFONISE me cmimin:"SIMBOL I POLIFONISE"
  • Category: Flag video