Download Manamana pesma Mapetovaca video

Download Manamana pesma Mapetovaca video on savevid.com

Download Manamana pesma Mapetovaca streaming video in flv, mp4, avi formats direct easily on Savevid.com.

 

Manamana pesma Mapetovaca

 • Share:
                  
 • Provider: YouTube Link: http://www.youtube.com/watch?v=CCJn77AFjP4
 • Rate: Please rate this video Views: 0 Downloads: 2
 • Description: About Communication and Language network Verbalisti

  Pesma Mapetovaca manamana (Muppet Show "Mahna Mahna")

  Mapetovci su se vratili na veliko platno, a spekuliše se da će ponovo krenuti i tv serija, što je dobar povod za nas Verbaliste da se prisetimo kako je Mapet šou zapravo nastao i da vas uvedemo u čudesan svet Mapetovaca

  Strani jezici blog (srpski)

  PRODIREKT
  ________________

  Verbalisti su brend i poslovna grupa kompanije Prodirekt koja je sertifikovan predstavnik i partner elitnih jezičkih koledža i škola, poput St. Džajlsa (St. Giles) u Londonu, Kings koledža (Kings Colleges), Istituto Venezia jezičkog instituta u Veneciji, GLS (German Language School) iz Berlina, Akord liceja (Accord) iz Pariza, Don Kihota (Don Quijote) iz Madrida, i mnogih drugih. Upravo u saradnji sa tim vodećim školama jezika nastali su Verbalisti kao regionalna društvena mreža, jedinstvena u jugoistočnoj Evropi. Verbalisti su i odgovor na rastuću potrebu obezbeđenja regionalnih standarda za usavršavanje stranih jezika.

  Prodirekt je prva i za sad jedina kompanija u regionu jugoistočne Evrope koja je dobila akreditaciju za organizaciju jezičke edukacije i programa radne prakse u inostranstvu od strane dve najznačajnije organizacije u Evropi -- britanske EnglishUK i nemačke ICEF.
 • Tags: , , , , , mapet, verbalisti, mapetovci
 • Category: Flag video Entertainment