Download Slatkaristika - Tonight (Official Clean Version) video

Download Slatkaristika - Tonight (Official Clean Version) video on savevid.com

Download Slatkaristika - Tonight (Official Clean Version) streaming video in flv, mp4, avi formats direct easily on Savevid.com.

 

Slatkaristika - Tonight (Official Clean Version)

 • Share:
                  
 • Provider: YouTube Link: http://www.youtube.com/watch?v=phPBRvLrnn8
 • Rate: Please rate this video Views: 1 Downloads: 10
 • Description: Music video by Slatkaristika performing Tonight.
  (C) 2012 ALL RIGHTS RESERVED JOVANOV RECORDS & INOVATIVA
  Video Directed by: Ognen Shapkovski
  Ivan Jovanov/ Marko Marinkovik - Slatkaristika

  "Tonight"

  Ја би само, ја би само, ја би само, мора да има и tonight*4
  Сите сме дојдени јако да главиме tonight*4
  Да се отвориме јако и да прајме tonight

  Стварно незнам зошто звучат волку просто, сите песни вакви, "Тоа не се песни, тоа се траки!" Ok! У WC две, три штрафти, на маса две, три флаши, искривени и страшни, немој да се плашиш. Немој, немој... Влечеме на тони, пиеме на тони, збрани ко за фудбал 10 мужи ко ку*тони. Збрани ко за лига шампиони, ко за тепање(за тепање),ќе има тепање ако нема сепаре.

  Немаме пички напаѓаме курави-о, ооо...
  Немаме причи за фаќање курави-о, ооо...
  Не сме лични, а сакаме курави-о,ооо...
  Имаме бизнис, па плаќаме куравиии...
  И се се дешава tonight*4
  Сите сме дојдени јако да главиме tonight*4
  Да се отвориме јако и да прајме tonight*4
  Сите сме дојдени јако да главиме tonight*4
  Да се отвориме јако и да прајме tonight

  У аут пола мозок, се понашам грозно, ме избегаваат пошто сум отворен ко прозор.
  Отворен ко озон, изгледа тапа е, тапа е да ме гледаат сите колку сум направен. Ми кидна, мора да си ја соберам мислата, ми кидна, мора да си ја соберам и вилицата. Вилицата се грчи, се кочи, ќе си скршам зуби, уште без пи*ки, а во клубот фрштат ку*ви!

  Немаме пички напаѓаме курави-о, ооо...
  Немаме причи за фаќање курави-о, ооо...
  Не сме лични, а сакаме курави-о,ооо...
  Имаме бизнис, па плаќаме куравиии
  И се се дешава tonight*4
  Сите сме дојдени јако да главиме tonight*4
  Да се отвориме јако и да прајме tonight*4
  Сите сме дојдени јако да главиме tonight*4
  Да се отвориме јако и да прајме tonight • Tags: , , , , , , , , , , , inovativa
 • Category: Flag video Music