Download UFB - Debat Pemuda PAS Gombak Vs ILMU video

Download UFB - Debat Pemuda PAS Gombak Vs ILMU video on savevid.com

Download UFB - Debat Pemuda PAS Gombak Vs ILMU streaming video in flv, mp4, avi formats direct easily on Savevid.com.

 

UFB - Debat Pemuda PAS Gombak Vs ILMU

  • Share:
                    
  • Provider: YouTube Link: http://www.youtube.com/watch?v=xrNsJkgRmW0
  • Rate: Please rate this video Views: 0 Downloads: 3
  • Description:

    Komen Abu Aqif: Tajuk tah apa².. Orang nak buat muzakarah selesaikan masalah umat Islam. Dia pi ajak debat melagakan umat Islam. Lepas abis debat jadi apa pulak. Yang kalah kompom sah sesat ka macam mana..?? Bagi la tajuk yang elok sikit. Kata perjuangkan Islam. Tajuk je dah failed.

    Apa kata anjurkan muzakarah antara ILMU dan TG Nik Aziz & Hj Hadi. Bagi jadi dulu muzakarah yang tak jadik ni. Amacam..??? ^__^

    Ceramah: Keluar Daripada Kejahilan
    Tarikh: 03/06/2012 - Ahad - Lepas Isya'
    Lokasi: Gelanggang Futsal Taman Samudera, Lumut Perak
    Penyampai: Ustaz Fathul Bari Mat Jahya

    Playlist: akan update kemudian

    Video Penuh: akan update kemudian

    Segmen Terpilih

    UFB - Debat Pemuda PAS Gombak Vs ILMU


    ** akan ditambah kemudian


    Bagi sesiapa yg tiada software untuk download video dari youtube, boleh download guna cara ini.
    Cara download:





  • Tags: , , , , , , , , , , , , tämän, , , , , , , , ,
  • Category: Flag video Educational